ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Ο Γιώργος και η Ρεβέκκα Τζαμαλή, με τους γιους τους Θεόφιλο και Ορέστη αποτελούν την 3η και 4η γενιά παραγωγών.
Όραμά μας να σας εμπνεύσουμε να προσθέσετε το υψηλοφαινολικό ελαιόλαδο στην καθημερινή διατροφή σας.
Δέσμευσή μας η παράδοση σε εσάς προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που θα συνδυάζουν τη γαστρονομία με την υγεία.
Το λάδι μας παράγεται στην Κάντια Αργολίδος, μόλις 15’ από το ιστορικό Ναύπλιο. Εκεί, η οικογένεια Τζαμαλή δημιούργησε τα τελευταία 100 χρόνια μια μεγάλη παράδοση στον τομέα των καλλιεργειών με πανελλαδική αναγνώριση και βραβεία.
Ο Γιώργος και η Ρεβέκκα Τζαμαλή, με τους γιους τους Θεόφιλο και Ορέστη αποτελούν την 3η και 4η γενιά παραγωγών. Με γνώμονα το πάθος τους για την γη και το ελαιόλαδο και σεβασμό για την οικογενειακή παράδοση, ίδρυσαν την Oleomania με πρόθεση τους να καινοτομήσουν. Σε αυτό τους βοήθησε η επιστημονική τους γνώση και σκέψη, καθότι η Ρεβέκκα είναι οικονομολόγος, ο Γιώργος και ο Ορέστης είναι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και ο Θεόφιλος φαρμακοποιός. Με το πάντρεμα παράδοσης και επιστήμης οδηγήθηκαν σε νέα ανεξερεύνητα μονοπάτια για το ελαιόλαδο και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των υγειοπροστατευτικών ελαιολάδων με υψηλές συγκεντρώσεις πολυφαινολών.
Όραμά μας να σας εμπνεύσουμε να προσθέσετε το υψηλοφαινολικό ελαιόλαδο στην καθημερινή διατροφή σας. Δέσμευσή μας η παράδοση σε εσάς προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που θα συνδυάζουν τη γαστρονομία με την υγεία.
Ο ιδιόκτητος ελαιώνας μας αποτελείται από ελαιόδεντρα κορωνέικης ποικιλίας και αγριελιές, ιδανικά για πολυφαινολικά ελαιόλαδα!
Η διαδικασία της συγκομιδής του καρπού και της ελαιοποίησης γίνεται μέσα στο μήνα Οκτώβριο. Η ελαιοποίηση είναι καθημερινή και ξεκινά αμέσως μετά το πέρας της συγκομιδής σε διφασικό οικολογικό ελαιοτριβείο.
Ακολουθείται διαδικασία ψυχρής έκθλιψης σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 27 βαθμών Κελσίου, χωρίς την παρεμβολή νερού. Η διαδικασία αυτή αυξάνει το κόστος παραγωγής και μειώνει την ποσότητα ελαιολάδου ανά κιλό καρπού.
Μας δίνει όμως τη δυνατότητα να προμηθεύουμε εσάς με ένα προϊόν υψίστης ποιότητας και χαμηλής οξύτητας το οποίο έχει διατηρήσει όλα τα ποιοτικά αλλά και χημικά στοιχεία του, όπως οι υγειοπροστατευτικές πολυφαινόλες.